Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan din personlige information bliver håndteret, når du besøger eller foretager et køb på www.laest.dk.

Når du besøger vores side, så indsamler vi information omkring, hvilken enhed du benytter (f.eks. tablet eller computer), samt information om din webbrowser, IP adresse, tidszone og hvilke cookies, som er installeret på din enhed. Yderligere vil vi indsamle oplysninger omkring hvilke undersider du klikker på, hvilke søgeord du brugte for at komme til siden, samt hvordan du generelt navigerer rundt på siden.

Vi indsamler denne information ved hjælp af følgende teknologier:

  • “Cookies”, som er datafiler der er placeret på din enhed og som husker de valg du tidligere har foretaget.
  • “Logfiler”, som monitorerer handlinger du foretager på siden, og som indsamler data, herunder din IP adresse, din type af webbrowser, internetudbyder og tidsangivelser for hvornår du bruger siden.
  • “Web beacons”, “tags” og “pixels”, som er elektroniske filer der bruges til at monitorere hvordan du bevæger dig rundt på siden.

Endelig vil vi, når du foretager et køb på siden, indsamle personlig information om dig. Herunder dit navn, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, betalingsinformation (inklusive nummer på kreditkort), e-mailadresse og eventuelt telefonnummer. 

Vi bruger denne information til at kunne gennemføre de bestillinger/køb der bliver foretaget på siden. Vi bruger også informationen til at kunne kommunikere med dig, hvis der opstår problemer med en vare eller levering, og endelig bruger vi informationen til målrettet markedsføring af vores produkter (f.eks. en mail, hvis du har lagt en vare i kurven uden at gennemføre ordren).

Vi deler din personlige information med tredjeparter, for at kunne bruge denne information bedst muligt. For eksempel bruger vi Shopify til at forbedre vores hjemmeside. Du kan læse mere om hvordan Shopify bruger din personlige information her: https://www.shopify.com/legal/privacy

Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan de besøgende bruger vores side. Du kan læse mere om hvordan Google Analytics bruger din personlige information her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Du kan også fravælge brugen af Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Endelig kan vi også dele din personlige information i forbindelse med henvendelser fra offentlige myndigheder.

Du har ret til at få oplyst hvilken information, som vi har om dig og du har ret til at få denne information rettet, opdateret eller slettet. 

Ønsker du at benytte dig af det, så skriv til os på kontakt@laest.dk

Vi forbeholder os retten til at ændre i denne privatlivspolitik. Skriv til os på kontakt@laest.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.