Pressen skrev

Lars Bukdahls anmeldelse i Weekendavisen d. 17/9-2021:
"Endelig et brætspil, hvor nærværende noteskribents håbløst ensidige paratviden giver dividende! Spillet hedder helt enkelt LÆST (se forhandlerliste på hjemmesiden laest.dk) og er udviklet af informationsspecialist-parret Christina Eriksen og Ole Olesen-Bagneux og smagfuldt designet af Åse Eg og Weekendavisens egen Lars Vegas og handler bare om litteratur, litteratur og først og fremmest dansk litteratur, som om litteratur, litteratur, litteratur og først og fremmest dansk litteratur er det vigtigste i verden, hvilket det jo er! 
Spørgsmålene røber en aktiv interesse og en rig og bred viden og et ikke ueffent vid, de kommer detaljerigt vidt omkring, hvilket inciterer til at spille længe løs. Hvert kort indeholder spørgsmål i fire velvalgte kategorier med hver sin farve. Her et tilfældigt korts indhold: “Forfatterliv (gul): Hvilket kunstnernavn er digteren Morten Boeslund Poulsen bedre kendt under - man tænker på spiritus? / Rundt om bogen (grøn): Hvad er titlen på Jean Genets bog om Jean, der rejser rundt i Europas underverden: Vagabondens dagbog, Tyvens dagbog eller Forbryderens dagbog? / Set & hørt (blå): Hvad har Ian Flemming, skaberen af James Bond, fået opkaldt efter sig: En lystbådehavn, containerhavn eller lufthavn? LÆST (violet): Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: én, to! én to! 1. H. C. Andersens: Fyrtøjet, 2. Lars R. Møller: Tak for turen, 3. Jaroslav Hasek: Den gode soldat Svejks eventyr. 
Mindst et spørgsmål - her det blå! - er hver gang svært for en professionel litterat, det er ret godt gået. Den tre et halvt årige savnede spørgsmål om børnelitteratur, da hans forældre sad og ikke kunne holde op med at spille, men dem fandt vi da så bare på!”