Om os


LÆST er skabt af os, Christina og Ole. Vi elsker litteratur, vi har altid gjort det, vi talte om litteratur den allerførste aften vi mødte hinanden, og det gør vi stadigvæk! Litteraturens univers er uendeligt, og det er i virkeligheden lidt af en forbandelse, at man ikke kan nå at læse alle bøger i hele verden.

LÆST er et spil om litteratur, men det er faktisk mere end det, det er en kærlighedserklæring til litteratur, til al den litteratur der er skrevet og lige nu bliver skrevet af mennesker. I LÆST kommer man i tanke om alle de bøger man har læst, når man gætter løs, og det er lykkelige minder. Måske får man lyst til at læse en bog igen?

Og så er der alle de andre bøger, som også er med i LÆST og som vi også synes er vigtige – endda meget vigtige – uden at de af den grund nødvendigvis er stor litteratur. Bøger som skaber politiske vindere og tabere, bøger skrevet af fallerede paparazzier, bøger af kvaksalvere, plattenslagere og selvpromoverende, skamløse mennesker – kultbøger!

Det er det, LÆST kommer af: En bundløs kærlighed til litteratur!

Klik her for at læse ovenstående artikel om LÆST

Bidragsydere

Det tager tid at lave et brætspil, og LÆST var ingen undtagelse. Mange mennesker har hjulpet til med opmuntring, råd og vejledning, men af mere formelle bidragsydere bør nævnes:

Åse Eg, den anerkendte bogdesigner, har lavet spillets grafiske design.

Lars Vegas, bl.a. tegner på Weekendavisens Bøger sektion, har lavet spillets illustrationer.